Du har en gammal webbläsare. Vissa funktioner på hemsidor fungerar inte. Uppdatera din webbläsare nu och passa på att öka säkerheten när du använder internet. Ladda ner en ny version här.
Du har en gammal webbläsare. Den här hemsidan kräver en lite nyare version av din webbläsare. Uppdatera din webbläsare nu och passa på att öka säkerheten när du använder internet. Ladda ner en ny version här.
Laginloggning

Information om webbplatsen

Denna webbplats är designad och programmerad av Niclas Hedfors (Zcalman).

För att kunna publicera bilder, nyheter och sidor används Zimba CMS.

 

Alla sidor som har med spelprogram och lagen att göra är skapade av Cup och matchplaneringssytemet Cupmanager.

 

 

Kakor/Cookies

Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska alla som besöker en webbplats med kakor få information om:

  • att webbplatsen innehåller kakor,
  • vad dessa kakor används till och
  • hur kakor kan undvikas.

På denna webbplats används kakor endast för att komma ihåg om du använder den vanliga versionen eller den mobilanpassade versionen. Inaktiverar du kakor kan webbplatsen sluta fungera för dig. OBS, gäller endast enheter som använder sig av den anpassade webbplatsen för bl.a. mobiltelefoner och läsplattor.

 

Vill du undvika kakor kan du ställa in det i din webbläsare. Exakt hur du gör skiljer sig lite mellan de olika webbläsarna men oftast hittar du det under inställningar.