Välkommen!

Välkommen till ICA Öland Cup 2020.


Uppdatering ICA Öland Cup 17/6 - 2020

ICA ÖLAND CUP 2020 INSTÄLLT!!

Med den pågående Coronapandemin och de rekommendationer vi tagit del av från Folkhälsomyndigheten måste vi tyvärr meddela att vi är tvungna att ställa in årets upplaga av ICA Öland Cup. Vi väntade så länge vi kunde och hoppades in i det sista att vi kanske skulle kunna genomföra cupen. Vi har såklart förståelse för att det inte går när vi har den situation som vi har i samhället.
Arbetet med återbetalning till de lag som har betalat in pengar kommer givetvis att startas upp! Tack för ert visade tålamod! Nu tar vi nya tag inför 2021!

Mvh: Cupkomitén

Uppdatering ICA Öland Cup 25/5 - 2020

Det är mycket som är oklart just nu i denna Corona-Pandemi och vi vet fortfarande inte om vi kommer kunna genomföra årets upplaga av ICA Öland Cup. Vi gick tidigare ut till lagen med att vi siktar på att förmedla ett besked angående cupens vara eller icke vara i slutet på Maj.
Nu är vi där. Tyvärr har situationen inte förbättrats tillräckligt mycket för att vi ska kunna ge ett besked i dagsläget. För Arrangörsföreningen Färjestadens GoIF är cupen oerhört viktig. Därför har vi tagit beslutet att vänta ut ett besked så länge som möjligt. Vi har nu valt att förlänga beslutstiden med en månad. Ett definitivt besked kommer komma i slutet på Juni.

Vi har full förståelse har att flera lag kanske inte kan vänta längre. Vi ska försöka hjälpa till med allt vi kan. Har ni boenden som ni måste ge besked till, kontakta oss så ska vi försöka hjälpa till så mycket vi bara kan!

Nu håller vi tummarna för att cupen ska kunna genomföras!

// Cupkomitén ICA ÖLAND CUP
Styrelsen Färjestadens GoIF

----------------

Årets härligaste cup är nu tillbaka med ännu en upplaga 2020. Cupen arrangeras som vanligt på Tallhöjdens IP i Färjestaden för flickor och pojkar födda 2009. Årets upplaga spelas 31 Juli-2 Augusti.

ICA Öland Cups främsta styrka är att allt arangeras på ett och samma ställe. Tallhöjdens IP står värd för samtliga matcher under cupen vilket skapar en riktigt bra stämning på idrottsplatsen. Ifrån alla våra boenden är det även gångavstånd till både matsal och Tallhöjdens IP.

Som turist är Färjestaden ett underbart alternativ. Samhället ligger precis vid havet där det finns flera bra badplatser. Ölands Djur och Nöjespark ligger även endast 10 minuter ifrån Tallhöjden vilket brukar vara ett populärt turistmål.

Se mer om Färjestaden och öland här:

https://www.oland.se/sv/segora

Senaste Nytt


  • Anmälan är nu öppen!